Ministrul demisionar de la Transporturi, Lucian Șova, a declarat joi că, până la apariția unui decret prezidențial de nominalizare a altei persoane în locul său, el își continuă activitatea, deoarece știe bine ce face și face bine ceea ce știe.

"Transmit celor interesați că sunt Lucian Șova și sunt ministrul Transporturilor. Fac apel la cei care dezbat acest subiect să manifeste responsabilitate la analizele pe care le fac. Orice afirmație făcută de persoane care au semnificație politică sau administrativă pot aduce prejudicii pentru 55.000 de angajați din subordinea mea și milioane de utilizatori de infrastructură", a declarat Lucian Șova în cadrul unei conferințe de presă.

El a mai precizat că nu pleacă din funcție până când nu apare un decret prezidențial prin care să fie numită altă persoană în locul său.

"Nominalizările (făcute de PSD pentru Ministerul Transporturilor - n.r.) le susțin și sunt legitime, dar până la apariția unui decret prezidențial de nominalizare, sunt Lucian Șova, ministru al Transporturilor, și știu bine ce fac și fac bine ce știu", a mai spus ministrul demisionar.