Ministrul demisionar de la Transporturi, Lucian Șova, a declarat joi că, până la apariția unui decret prezidenţial de nominalizare a altei persoane în locul său, el își continuă activitatea, deoarece știe bine ce face și face bine ceea ce știe.

"Transmit celor interesaţi că sunt Lucian Şova şi sunt ministrul Transporturilor. Fac apel la cei care dezbat acest subiect să manifeste responsabilitate la analizele pe care le fac. Orice afirmaţie făcută de persoane care au semnificaţie politică sau administrativă pot aduce prejudicii pentru 55.000 de angajaţi din subordinea mea şi milioane de utilizatori de infrastructură", a declarat Lucian Șova în cadrul unei conferințe de presă.

El a mai precizat că nu pleacă din funcție până când nu apare un decret prezidenţial prin care să fie numită altă persoană în locul său.

"Nominalizările (făcute de PSD pentru Ministerul Transporturilor - n.r.) le susţin şi sunt legitime, dar până la apariţia unui decret prezidenţial de nominalizare, sunt Lucian Şova, ministru al Transporturilor, şi ştiu bine ce fac şi fac bine ce ştiu", a mai spus ministrul demisionar.