Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, a declarat, luni, la Bacău, că un popor fără tineri este unul fără viitor, apreciind totodată sprijinul pe care UNICEF l-a oferit României, prin care a fost ”redată speranța pentru viitor”.

”Este de datoria și responsabilitatea noastră să investim în viitor. Un popor fără tineri este un popor fără viitor. Felicit pe doamna ambasador Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF în România, pentru ce a făcut pentru această țară. Ne-ați dat speranța pe viitor și posibilitatea de a vedea lucrurile cum sunt și cum s-au schimbat. Este important să ne consultăm și să ne implicăm, să avem răbdare cu generația tânără”, a declarat ministrul Marius Dunca, relatează Agerpres.

Declarația a fost făcută la un seminar organizat la Bacău, în perioada 27 — 28 martie 2017, de reprezentanța UNICEF în România. Seminarul vizează un schimb de experiență între Ministerul Tineretului și Sportului din România și Ministerul Tineretului și Sportului din Republica Moldova.