Întrebat pe cine înjura când nu era ministru și aștepta în coloană pe Valea Prahovei, Cătălin Drulă a spus că pe politicieni și pe toți miniștrii de până atunci.

”Acum, mă înjur singur”, a recunoscut râzând ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, la Digi FM.

Prezent miercuri la emisiunea ”Omul Potrivit” de la Digi FM, ministrul transporturilor a precizat că pe autostrada A10 Sebeș-Turda s-ar putea circula integral în acest an.

Cătălin Drulă a mai precizat că a fost semnată autorizația de construire pentru primul sector de 17 km de la Craiova până la Balș.  

”La modul cel mai realist, ar trebui să fie dat în folosință anul acesta tronsonul Sebeș-Turda, lotul 2 de acolo. Apoi avem Craiova-Pitești, un tronson de 40 de km care reprezintă și varianta ocolitoare la Balș și la Slatina. Ieri am emis și autorizația de construire pentru primul sector, cel de la Craiova până la Balș. Vom avea lotul 2 Craiova-Pitești gata anul acesta - a promis constructorul - iar lotul 1 ar trebui să fie gata anul viitor. Lotul 3 este semnat cu același constructor care construiește lotul 2, iar lotul 4 a fost în proceduri de contestații, iar săptămâna aceasta se trimite din nou câștigătorul după o reevaluare dispusă de instanță, a precizat ministrul transporturilor.