Partidul M10 are un nou președinte, Ioana Constantin, a anunțat europarlamentarul Monica Macovei, membru fondator al formațiunii.

"Adunarea Generală de alegere a noii conduceri, care a avut loc pe 26 iunie 2016, a ales-o, cu o mare majoritate, pe Ioana Constantin, președinte al partidului M10", a anunțat fostul președinte al partidului, într-un comunicat de presă.

Ioana Constantin are două licențe obținute în 2012, una la SNSPA, Facultatea de Management, și a doua la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, și două masterate obținute în 2014 la SNSPA, în Comunicare Brand, Management și Comunicare Corporativă și în Comunicare și relații publice.

Ioana Constantin a predat, între altele, Etică și Responsabilitate Corporativă, Management și Afaceri pe Internet la Facultatea de Management a SNSPA și a lucrat în consiliere și orientare profesională pentru absolvenți.

"Ioana este determinată să schimbe clasa politica actuală. Cei care au muncit să construiască structuri ale M10 în peste jumătate din țară și au obținut peste 30.000 de voturi, aproape 100 de consilieri la alegerile locale, un primar membru M10 și alți 4 primari independenți susținuți de M10, trebuie să continue politica reformistă, pe baza principiilor dreptei democratice", precizează Macovei.

Europarlamentarul sfătuiește noua conducere M10 să intre în alianțe cu alte forțe politice de dreapta sau centru dreapta, inclusiv cu cele care au început ca partide locale: "Numai așa se poate crea un pol de dreapta adevărat și curat care să reformeze clasa politică și să mențină România cu fruntea sus, pe direcția VEST".