Nicușor Dan, propus de PNL pentru Primăria Capitalei, spune că gestul liberalilor face ca dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea este foarte aproape de a fi realizată.

"Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție. Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată", a fost reacția lui Nicușor Dan pe pagina lui de Facebook.


El dă asigurări mediului de afaceri că va găsi în el un partener de bază.

"Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business", a mai scris Dan.

Ludovic Orban anunță oficial că Nicușor Dan este candidatul PNL la Primăria Capitalei

Mai mult pe EurActiv »