Cristian Popescu Piedone (PUSL) și Sebastian Burduja (PNL) sunt principalii contracandidați care l-au felicitat pe Nicușor Dan pentru că a câștigat al doilea mandat de primar, potrivit rezultatelor exit-poll.

Nu și Gabriela Firea, care a ales din nou să joace rolul victimei. Mai mult, ea nu are încredere în rezultatele exit-poll-urilor și așteaptă o "minune".

Întrebată ce mesaj are pentru Nicușor Dan, ea a spus că, "dacă va rămâne scorul nu neapărat ca cifre, dar ierarhia aceeași, mesajul ar fi să aibă un mandar ceva mai dinamic, mai transparent și să lucreze într-un ritm mai rapid".

Piedone, care a avut o campanie centrată pe atacurile asupra lui Nicușor Dan, l-a felicitat pe acesta.

„Îl felicit pe primarul ales. Atâta timp cât va veni în Consiliul General al Municipiului București cu proiecte care să favorizeze interesele bucureștenilor, le vom vota”, a spus Piedone.

Și Sebastian Burduja l-a felicitat pe Nicușor Dan, afirmând că îl va „împinge” să facă cu adevărat performanță în București, criticând-o, în același timp, pe Gabriela Firea.

„Îl felicit pe Nicușor Dan și îl anunț că vom fi în fiecare zi acolo împingându-l să facă cu adevărat performanță pentru acest oraș. După patru ani în care nu se văd multe lucruri, după alți patru ani în care Gabriela Firea nu a făcut mai nimic, cu siguranță vom fi zi de zi, așa cum ne-ați văzut și în toată această perioadă, aliatul bucureștenilor”, a declarat Sebastian Burduja într-o conferință susținută la sediul PNL, potrivit Agerpres.