Viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a avut din nou o ieșire publică jenantă, după ce nu a vrut să-l lase pe candidatul PNL la Primăria București, Nicușor Dan, să susțină o conferință de presă.

Nicușor Dan a avut programată vineri o conferință de presă în zona Prelungirea Ghencea din Capitală, cu temă "4 ani de mandat Gabriela Firea la Primăria Capitalei".

Aurelian Bădulescu a stat lângă Nicușor Dan pe toată durata conferinței de presă. De asemenea, Bădulescu a început să răspundă la întrebările pe care presa i le punea candidatului PNL.

Viceprimarul PSD a adus cu el și un dulap pentru că ilustra cum Nicușor Dan a stat "izolat" în ultimele luni.

Aurelian Bădulescu este un apropiat al Gabrielei Firea, cunoscut pentru ieșirile sale grobiene din ședințele CGMB la adresa celor din opoziție.

Ulterior, acesta a fost lăsat să ofere și el declarații presei, anunțând că va susține și el marți o conferință de presă prin care să arate afacerile din imobiliare ale "mafiei galbene".

Președintele USR, Dan Barna, a transmis după scenele de la conferința de presă că "administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraș și care trebuie îndepărtată cât mai repede".

"Nu o să îl opriți pe Nicușor. Nu o să îi opriți pe bucureșteni", a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

"Azi se împlinesc patru ani de când Uniunea Salvați Bucureștiul a intrat în Consiliul General al Capitalei. Între timp a devenit Uniunea Salvați România și cei câțiva activiști inimoși au devenit milioane de votanți. Ați încercat să îl opriți pe Nicușor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Și o să plecați, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul", a mai scris Barna.