Candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, condamnă atitudinea "extrem de agresivă și lipsită de respect a Gabrielei Firea".

"Condamn ferm atitudinea extrem de agresivă și lipsită de respect a Gabrielei Firea, primarul PSD al Municipiului București, care și-a trimis în această dimineață adjunctul, pe viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu, pentru a perturba conferința mea de presă dedicată eșecului celor 4 ani de activitate a actualei administrații pesediste a Capitalei. Gabriela Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD - agresiv, arogant și laș. Gabriela Firea datorează scuze bucureștenilor pentru că a încercat să transforme în circ o evaluare civilizată și argumentată", declarată Nicușor Dan, potrivit unui comunicat de presă.

El îi mai transmite Gabrielei Firea că nu se las[ intimidat de subordonații politici pe care îi mobilizează contra lui.

"Sunt convins că am alături de mine marea majoritate a bucureștenilor, care condamnă cu certitudine acest mod de a face politică – violent, jignitor și dezinteresat în raport cu problemele reale ale Capitalei. Salut în acest context atitudinea civică a celor care au reacționat pe loc la agresivitatea viceprimarului trimis de Gabriela Firea pentru a bloca mesajul meu către bucureșteni. Aceștia i-au reproșat pe bună dreptate reprezentatului PSD în fruntea Capitalei întârzierea lărgirii Bulevardului Prelungirea Ghencea, locul în care am dorit să susțin conferința de astăzi", a mai spus Dan.

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei mai adaugă că "tot bruiajul Gabrielei Firea nu va reuși însă să acopere bilanțul negativ al celor 4 ani în care PSD a condus Bucureștiul".

"Cu primarul PSD Gabriela Firea, RADET a intrat în faliment, poluarea a atins cote alarmante (pentru care România a fost condamnată la Curtea de Justiție a UE), traficul s-a înrăutățit, companiile municipale au făcut un dezmăț pe bani publici, fondurile europene pentru proiecte esențiale au rămas accesate", a conchis acesta.

Viceprimarul Capitalei nu a vrut să îl lase pe Nicușor Dan să susțină o conferință de presă

Mai mult pe EurActiv »