România comemorează trei ani de la incendiul din clubul Colectiv, soldată cu moartea a 64 de oameni și rănirea altor câteva sute. Premierul a fost întrebată ce mesaj are pentru victime, dar a preferat să fugă de presă și să transmită un comunicat.

Premierul Viorica Dăncilă a participat marți la un eveniment privind coeziunea politică, iar înainte de începerea conferinței, aceasta a făcut declarații presei. Întrebată de jurnaliști ce mesaj are pentru victimele din clubul Colectiv, la trei ani de la tragedie, premierul a plecat brusc și nu a spus nimic. (Momentul când a fost întrebată este la minutul 00:12).


La câteva ore după, Guvernul transmite un comunicat de presă semnat de prim-ministru, în care Viorica Dăncilă afirmă că gândul ei se îndreaptă către tinerii care și-au pierdut viața în tragicul incendiu, iar societatea  românească va fi marcată mult timp de această tragedie.

”Gândul meu se îndreaptă în aceste zile către tinerii care și-au pierdut viața în tragicul incendiu din Clubul Colectiv și către cei care au suferit în urma acestui cumplit incident.Societatea românească va fi marcată mult timp de această tragedie, care ne responsabilizează să vedem onest când lucrurile nu merg cum ar trebui și să le îndreptăm.Întreaga mea compasiune și condoleanțe familiilor și prietenilor greu încercați, iar celor răniți le doresc putere și sănătate!”, transmite Executivul printr-un comunicat de presă.