Întrebată dacă l-ar susține pe Liviu Dragnea în situația în care ar candida la alegerile prezidențiale, ministrul Muncii a declarat că liderul PSD ar putea fi președintele României.

"Este cel care a câștigat aceste alegeri parlamentare cu un program de guvernare la care a muncit foarte mult, la care și noi, la rândul nostru muncim acum ca să-l aplicăm, pentru că ne dorim cu toții binele românilor. Poate că sună propagandistic ceea ce spun acum, dar chiar vrem să arătăm că se poate guverna și altfel decât s-a făcut în ultimii 25 de ani și că promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală putem să le ducem până la capăt”, a declarat, luni seara, la TVR 1, Olguța Vasilescu, potrivit Agerpres.

”N-am niciun dubiu că, dacă acest program de guvernare va fi dus până la capăt, atunci putem bifa că ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului și, de ce ce nu? Liviu Dragnea ar putea să fie presedintele României", a spus Olguța Vasilescu, întrebată dacă l-ar susține pe Liviu Dragnea în situația în care ar candida la alegerile prezidențiale.