Lia Olguța Vasilescu îi transmite președintelui Klaus Iohannis că, dacă acesta semna decretul de numire a sa în funcția de ministru al Transporturilor, jumătate din drumul expres Craiova-Pitești era făcut până acum.

"Klaus, neamțule care te dai "oltean", ți-a plăcut drumul până la Craiova? Îți garantez că dacă semnai să fiu ministru la Transporturi, până acum era jumătate făcut!  #tuceaifacutinultimiicinciani?", a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina ei de Facebook.

+++

Președintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Sud-Vest Oltenia și a amintit că, de când el este în politică, PSD promite o autostradă care leagă Craiova de Pitești.

„Am venit, evident, cu mașina de la București și am venit pe un drum pe care îl cunosc între timp foarte bine, drumul de la Pitești la Craiova. Acum, sincer, m-am așteptat să găsesc pe undeva o bucată de drum rapid sau autostradă, fiindcă de când sunt eu în politică, PSD promite oltenilor ba un drum rapid, ba o autostradă care leagă Craiova de Pitești. Dacă ați văzut-o voi, am văzut-o și eu. Deci, dragii mei, acest drum, evident, nu este, dar în rest, dacă ne uităm prin țară, PSD-ul a realizat mii de kilometri de autostradă cu creionul, dar în fapt nimic. Deci, autostrăzi promise nu avem”, a spus Iohannis, potrivit Agerpres.