Președintele Camerei Deputaților și al PNL, Ludovic Orban, a transmis, joi, un mesaj cu privire la alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova, în care își exprimă sprijinul pentru Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

Liderul PNL le transmite cetățenilor moldoveni că fiecare vot garantează progresul acestei țări, precum și "o guvernare stabilă, cinstită, proeuropeană".

"Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, în noiembrie ați făcut un pas către un viitor prosper prin votul decisiv de la alegerile prezidențiale. Pe 11 iulie sunt convins că această decizie a majorității va fi întărită de o victorie hotărâtoare a Partidului Acțiune și Solidaritate. Sunt alături de PAS pentru că este o garanție că viziunea președintelui Maia Sandu va fi implementată. Fiecare vot al vostru garantează o guvernare stabilă, cinstită, proeuropeană, garantează progresul Republicii Moldova. Victoria Partidului Acțiune și Solidaritate înseamnă de fapt, fără doar și poate, victoria Republicii Moldova. Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, hotărâți pe 11 iulie viitorul țării dumneavoastră pentru că Moldova merită mai mult", afirmă Orban, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, informează Agerpres.

Duminică, în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate.