Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, ironizează decizia Alianței PSD-PNL de a merge cu candidaturi separate la Primăria Capitalei și se întreabă ce va face mogulul Dan Voiculescu acum.

"Cu un ochi râd, cu unul plâng. Râd, pentru că nu mă pot abține când îi văd cât de caraghioși, cât de penibili sunt. Plâng cu un ochi pentru că mă gândesc că biata țară este pe mâna lor și este în pericol să mai rămână încă 4 ani sub acest stigmat al prostiei și hoției. Se vede totuși și o veste bună în acest spectacol grotesc al comasaților: Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei. Victorie care poate să însemne începutul sfârșitului pentru struțocămilă", a scris Ludovic Orban pe pagina lui de Facebook.

El a mai spus că nu se compară cu Mama Omida, dar "am anticipat corect în postarea de acum 10 zile că doctorul este pa".

"Nu mă uit deloc la A3. Voi face totuși o excepție în zilele următoare. Doar ca să mă lămuresc cum va rezolva Varanul (Dan Voiculescu - n.r.) dilema în care se află: rămâne cu Piedone sau se întoarce la Firea?...", a conchis acesta.

PUSL, partidul condus acum de Cristian Popescu Piedone, este fondat și controlat de Dan Voiculescu, patronul Antena 3. De asemenea, el este un susținător acerb al Gabrielei Firea încă din perioada în care aceasta era jurnalistă.