Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru Digi24, că opoziția are angajamentul a încă 10 parlamentri, pe lângă cei 237 de semnatri ai moțiunii, în timp ce asupra a doi planează dubii

"Toate informațiile astea care circulă, am văzut atâtea informații false aruncate de PSD în mod deliberat pentru a crea o stare de incertitudine. Eu vă spun cum stăm cu calculelele direct. Deci avem 237 de semnatari ai moțiunii, până în momentul de față știm sigur că un parlamentar nu poate participa la moțiunea de cenzură din motive de sănătate care sunt foarte obiective. Sigur, că mai există dubii asupra a încă 2 parlamentari, dar în plus față de cei 237 de semnatari ai moțiunii, noi astăzi avem angajament de vot din parte a cel puțin alți 10 deputați. Și chiar dacă am pierde 3-4-5 voturi dintre semnatari, deși nu cred, voturile care vor veni în plus, nu numai că vor compensa pierderea respectivă, ci vor asigura, vor garanta succesul moțiunii”, a declarat Ludovic Orban.

Despre deputații care au plecat din PSD pentru a se alătura Pro România, dar apoi s-au întors în PSD, Orban a spus că "nu au semnat moțiunea de cenzură și niciodată în calculele noastre nu au fost considerați ca posibili votanți ai moțiunii de cenzură".