Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că PNL este la guvernare și este judecat pentru ceea ce face din această poziție, iar pentru asta nu trebuie să se întoarcă niciodată cu spatele la oameni.

"Suntem la guvernare și suntem judecați pentru ceea ce facem la guvernare. Pentru asta nu trebuie să ne întoarcem niciodată cu spatele la oameni, trebuie să fim cu fața la oameni, la nevoile lor, să fim permanent mobilizați, să găsim cele mai bune soluții pentru a fructifica oportunitățile imense pe care le are România. Următorii 10 ani sunt ani vitali pentru evoluția ulterioară a României. Există oportunități cum rar am mai avut în istorie, de la resursele care sunt puse la dispoziția României, până la mișcările de plăci tectonice din politica mondială. Avem extrem de multe oportunități pe care trebuie să le valorificăm. Trebuie să avem inteligența, trebuie să avem seriozitatea și mai ales capacitatea de efort necesară pentru a putea valorifica aceste oportunități", a declarat Ludovic Orban, în Argeș, cu ocazia manifestărilor dedicate sărbătoririi a 146 de ani de la înființarea PNL.

El a mai spus că și Brătienii, și toți membrii PNL își doresc o Românie puternică, respectată și apreciată în lume și care să-i ofere fiecărui cetățean șansa de a avea o viață frumoasă și decentă.

"Suntem un popor inteligent, suntem un popor inovativ, un popor care a avut capacitatea de a trece prin încercări grele și de a rezista acestor încercări și de a-și continua destinul. Este vremea afirmării și, în mare parte, această afirmare depinde de fiecare dintre noi, depinde de capacitatea noastră de a înțelege direcția în care se mișcă lumea și de a pune România în fruntea mișcării către această direcție. Îmi doresc ca PNL să fie la înălțimea așteptărilor cetățenilor români și la înălțimea provocărilor cu care ne confruntăm", a mai adăugat acesta.