Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, i-a îndemnat sâmbătă pe tinerii social-democrați de la TSD Olt să fie pregătiți să meargă din nou la București pentru a spune că ''nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în Piața Victoriei”.

”Fac apel la voi să știți că în următoarea perioadă, uitându-mă pe scena politică sau uitându-ne cu toții pe scena politică, uitându-ne în media, în tot ce se întâmplă astăzi la nivelul politicii, la nivel național, trebuie să fim pregătiți de fiecare dată, cu arma la picior. E posibil din nou să mergem la București și v-aș ruga să mergem cât mai mulți la București, să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în fața Guvernului, în Piața Victoriei, acolo, care de fapt nu reprezintă interesele națiunii acesteia, reprezintă alte interese, am verificat lucrul acesta. Au alte interese, interesele altora, sigur că nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-aș ruga să fiți pregătiți, sunteți tineri, cu arma la picior, când președintele (...) va fluiera, cu toții să fiți la București", a spus vicepremierul Paul Stănescu, potrivit Agerpres.

El a mai spus că 2018 va fi un an "crucial în ceea ce înseamnă direcția României", iar următoarea lună "va fi decisivă pentru soarta țării".

Vicepremierul a susținut după anul 2000 România a fost condusă de "forțe oculte", în timp ce partidele au avut "doar guvernarea": ”Sigur că toți spunem - și toți liderii partidului spun același lucru - suntem cu toții europeni, suntem cu toții de acord cu tot ce se întâmplă în Europa, dar îi rugăm pe colegii noștri din Uniunea Europeană să ne respecte și ei pe noi pentru valorile noastre, pentru tot ceea ce facem noi. Și noi nu vrem să facem decât așa cum e la ei, legislația noastră nu vrem să fie decât așa cum e în Europa de vest, nu ne dorim altceva. De aceea să aveți încredere că partidul la nivel național e pe mâini bune, că Liviu Dragnea e unul dintre cei mai buni lideri pe care i-a avut partidul de-a lungul timpului".