Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, l-a invitat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în Israel. Și Viorica Dăncilă se duce săptămâna viitoare la Ierusalim.

Benjamin Netanyahu i-a trimis o scrisoare președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, prin care îl invită pe acesta la Ierusalim, relatează Antena 3. Oficialul israelian îl invită pe Dragnea să discute chestiuni legate de cooperare și viitor.

Totodată, Viorica Dăncilă va face miercuri și joi o vizită-fulger în Israel, potrivit unor surse citate de Mediafax, după ce săptămâna trecută Guvernul a adoptat un memorandum pentru mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Executivul nu a transmis nicio informare oficială până în momentul de față.

Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, a fost trimis într-o vizita oficială în Statul Israel, în perioada 22 - 25 aprilie 2018, potrivit unui memorandum intern discutat în ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților din 18 aprilie, scrie HotNews.ro.

Vizitele au loc în contextul scandalului provocat de Liviu Dragnea prin anunțul despre memorandum.