Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ddă asigurări că următoarele pensii vor ajunge mărite și la timp, în ciuda a ceea ce spun social-democrații.

"Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge și mărite, și la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câștige politic și speră că nu va funcționa, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioși din CNPP cărora le mulțumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câștigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie", a scris Violeta Alexandru pe pagina ei de Facebook.


Ea susține că "pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie", ci merită respect.

Alexandru îi roagă pe poștașii care le transmit pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp să rămână angajați serioși.

"Am cunoscut mulți angajați serioși în Poștă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obișnuiți să nu aibă încredere le spun că #sepoate face treabă și în administrație sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi - nu din când în când - și cu un autentic spirit de echipă", a conchis ea.