Partidul Mișicarea Populară (PMP) anunță că Tribunalul București a validat și congresul din 2022, unde Eugen Tomac a fost ales președinte, astfel că "hărțuirea și încercările de a elimina PMP din politica românească se apropie de sfârșit".

"Acum câteva ore, Tribunalul București a validat și congresul din 2022, unde Eugen Tomac a fost ales președinte. Un proces de doi ani, care, în mod normal, trebuia să dureze maxim câteva luni, arată cât de brutală și mizerabilă a fost lupta împotriva noastră. Am fost hărțuiți și am fost atacați de către PSD și PNL prin intermediul lui Cristian Diaconescu, un om fără coloană vertebrală și care nu a înțeles decât conceptul de loialitate față de propriile interese", a anunțat PMP într-un comunicat de presă.

Partidul mai spune că "adevărul a ieșit la iveală" astăzi și a dovedit că "nu putem fi înfrânți și că nu ne vom lăsa niciodată vocea să fie tăiată sau înăbușită de cei care vor să ne vadă în genunchi".

"Acest proces nu este doar o victorie pentru noi, ci și o lovitură dură pentru cei care au încercat să ne distrugă. Este un avertisment că suntem mai hotărâți ca niciodată să ne apărăm valorile și să ne continuăm lupta pentru o politică curată și dreaptă, prin intermediul Dreptei Unite. Suntem conștienți că atacurile mișelești vor continua, prin alte căi, în special prin intermediul Autorității Electorale Permanente (AEP). Cu două decizii ale instanțelor care validează voința internă a PMP, mergem mai departe, cu capul sus și cu inima plină de determinare. Această victorie ne întărește și ne mobilizează să continuăm să luptăm pentru România modernă!", a mai explicat formațiunea.

+++

Curtea de Apel București a respins definitiv pe data de 18 aprilie recursurile formulate de Cristian Diaconescu în ceea ce privește Congresul PMP la care Eugen Tomac a fost reales liderul formațiunii.