Reuniunea PNL de la Sala Sporturilor Trivale, programată miercuri, de la ora 18.00, în Pitești, se amână din motive obiective, a transmis Biroul de presă al partidului.

Cu prilejul zilei PNL – 148 de ani de la înființare, partidul a anunțat organizarea, miercuri, a unui moment festiv la Vila Florica, în Ștefănești, jud. Argeș, de la ora 9.00, respectiv reuniunea PNL de la Sala Sporturilor Trivale, de la ora 18.00, la Strada Stadionului 43 din Pitești. 

Președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, și secretarul general al PNL, ministrul de Interne, Lucian Bode, au anunțat că vor fi prezenți la ambele evenimente, împreună cu alți lideri din conducerea partidului, miniștri, precum și cu personalități culturale.

Marți dimineață, Biroul de presă al PNL a anunțat: "Evenimentul național care urma să aibă loc in după-amiaza zilei de 24 mai la Sala Sporturilor din județul Argeș se amână din motive obiective. PNL este concentrat pe soluționarea grevei din educație. Evenimentul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară tot în județul Argeș. 

Președintele PNL, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, și secretarul general al PNL, ministrul de Interne, Lucian Bode, împreună cu alți lideri din conducerea PNL vor participa la momentul solemn de la Vila Florica, în Ștefănești, jud.Argeș, miercuri, 24 mai, de la ora 9.00."