Organizația PNL Sector 5 a depus o plângere penală împotriva PSD și ALDE din cauza unor tentative de fraudare a votului.

UPDATE 

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a anunțat în informarea de presă de la ora 12:00 că în Sectorul 5 din București, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o secție de votare, se distribuiau mai multe buletine de vot pentru primar general și primar de sector către anumiți votanți, dar aspectele sesizate nu se confirmă.

+++ 

În Sectorul 5 din București, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o secție de votare, se distribuiau mai multe buletine de vot pentru primar general și primar de sector către anumiți votanți. Aspectele sesizate nu se confirmă.

Reprezentanții PNL în secțiile de votare din Sectorul 5 susțin că au descoperit în trei rânduri  reprezentanți ai PSD și ALDE care distribuiau în secție mai multe buletine de vot pentru primar general și primar de sector, către anumiți votanți, anume aleși de ei, potrivit unui comunicat de presă transmis de liberali.

PNL Sector 5 mai spune că persoanele cărora li s-au înmânat aceste buletine au fost surprinse când încercau să introducă buletinele de vot, ștampilate, în urnele de vot.