Liderul Pro România, Victor Ponta, îl acuză pe premierul Ludovic Orban că este "virusul care de 30 de ani pune în pericol viața românilor" și este un "vătaf umil și slugarnic".

"Lucovide!! Tu porți masca tot timpul! Tu ești virusul care de 30 de ani pui în pericol viața românilor Tu trebuie să îți dai jos masca și să te vadă toți românii așa cum ești: un vătaf umil și slugarnic cu Boierul Klaus și mincinos și ticălos cu românii care muncesc pe "moșia” voastră. Un impostor care de 30 de ani nu ai lăsat nimic în urmă ta în politică / cel mai incompetent și ipocrit Premier al României ( ai depășit-o deja și pe Viorică)", a scris Ponta pa pagina lui de Facebok.
  

Ponta îi cere lui Orban să dea amenzi, după ce premierul i-a reproșat că nu respectat legea pentru că nu a purtat mască de protecție luni în plenul Parlamentului.

"Hai amendează-ne Lucovide! Că tu nu știi altceva decât să amendezi oamenii care te întreabă de soluții economice, de salarii, pensii, alocații și salvarea firmelor românești!  Și Marcel Ciolacu și eu te-am întrebat ce faci pentru economie și pentru viață oamenilor afectați de Pandemie și de măsurile aberante ale Guvernului-am primit și singurul răspuns de care ești tu capabil : ne dai amendă", a mai scris Ponta.