Dacă PSD va schimba la următorul congres "garnitura" care a stat lângă Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă și renunță la "teme peremisto-populiste", Pro România ar putea fi deschisă la o colaborare cu PSD, susține Victor Ponta.

"Nu se pune problema ca eu cel puțin să mă întorc membru PSD. Sunt membru Pro România și așa voi rămâne. PSD are de schimbat mai mult decât Dragnea și Dăncilă, are de schimbat o întreagă echipă de oameni care a fost lângă Dragnea, după ce a intrat Dragnea în închisoare s-au lipit de Dăncilă, după ce au zis că Dăncilă e cea mai bună de candidat au dat-o jos și acum mai toți sunt lipiți de Ciolacu, niște oameni care nu au nicio legătură cu ideea de modernitate, de dezvoltare, de social-democrație și pe care îi urăsc oamenii pe bună dreptate și care au dus PSD-ul de la 46% la 22%", a declarat luni, la Satu Mare, liderul Pro România, relatează Agerpres.

Victor Ponta a spus că ar putea colabora cu PSD dacă se schimbă această "garnitură".

În schimb, întrebat, într-o intervenție la postul B1TV, dacă Pro România va vota moțiunea de cenzură anunțată de PSD după angajarea răspunderii Guvernului pentru proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, Victor Ponta a răspuns negativ.