Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, a spus că el ar merge cu parlamentarii din Argeș peste Liviu Dragnea și i-ar spune să facă ceva, altfel nu îl mai votează, afirmând că se fac preș toți când vin "cei de la București".

"Eu vreau să-l conving pe domnul Valeca (președintele PSD Argeș - n.r.) să facă cum aș face eu: mi-aș lua parlamentarii, m-aș duce direct peste domnul Dragnea și i-aș spune - <<bă, dacă nu faci asta, noi nu mai votăm și gata>>. Din păcate, nu e normal să se întâmple așa ceva, dar aici s-a ajuns, aud că așa fac alții din alte județe", a declarat Gentea într-o conferință de presă, potrivit unui clip video postat de Argeș TV.

De asemenea, acesta mai afirmă că se face un cerc în jurul șefului, făcând referire la Liviu Dragnea, iar acest cerc nu poate fi pătruns. Gentea a mai povestit că atunci când vin "cei de la București, ne facem preș".

"Mai avem și chestia asta din alte vremuri, se face un cerc în jurul șefului ăla mare și nu mai poți să pătrunzi. Este numai greșeala noastră, pentru că atunci când îi aducem aici pe cei de la București ne facem preș. Punem primarii să nu pună întrebări incomode. Cei de de la București pleacă și zic <<da, e în regulă, ăștia la Argeș sunt proști>> și noi rămânem cu problemele noastre și nu ni le va rezolva nimeni", a continuat acesta.