Premierul Nicolae Ciucă a vizitat joi județul Suceava pentru a marca finalizarea lucrărilor la conducta de transport gaze naturale pe tronsonul Pojorâta-Vatra Dornei.

Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a avut numai cuvinte de laudă despre premierul liberal.

”Mi-e foarte greu să mă concentrez să găsesc cele mai potrivite cuvinte pentru astăzi, dar atâta trebuie să spun, că soarele de afară într-adevăr a venit la Vatra Dornei împreună cu domnul prim-ministru, împreună cu domnul președinte, cu domnul director general. Și chiar e realitate, nu e vis!”.

”Dacă mă credeți, melodia "mă simt ca la 20 de ani" e valabilă la mine, dar am mintiuța de acuma și asta e bine și voi merge înainte cu proiectele care sunt în desfășurare și garantat se va bucura, eu zic și la inaugurare, domnul prim-ministru, chiar dacă îl găsim într-o funcție mai mare sau oricând la Vatra Dornei, este acceptat, iubit și primit cu ospitalitate”, a mai spus primarul liberal.

În transmisiunea de pe pagina de Facebook a Guvernului și în transcrierea de pe site-ul guvernului nu se regăsește și finalul discursului primarului din Vatra Dornei.

Pare că a devenit un obicei ca anumite momente să fie omise în transcrierile de pe site-ul Guvernului. Ieri, o frază fără logică spusă de Ciucă la Forumul Studenților Români de Pretutindeni nu apare în transcriptul postat pe site-ul Guvernului.