UPDATE Ora 23.00: Reprezentanții Jandarmeriei anunță 25.000 de participanți la proteste. Potrivit altor surse, în stradă, în București, au ieșit aproximativ 15.000 de oameni.

UPDATE Ora 23.40: Coloana se întoarce spre Piața Universității, unde a început protestul de marți seara. 

UPDATE Ora 23.20: Protestatarii se află în zona Patriarhiei.

O manifestare paralelă a fost organizată, marți seara, și la Sibiu, iar pentru miercuri seară se fac mobilizări online pentru Cluj-Napoca.

UPDATE Ora 23.00: Reprezentanții Jandarmeriei anunță 25.000 de participanți la proteste.

După o oprire mai îndelungată la Primăria Sectorului 4, manifestanții se îndreaptă spre clubul Colectiv. 

UPDATE Ora 22.35: Președintele Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook referitor la manifestații.

„Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mișcare de stradă, care vine din dorința oamenilor de a le fi respectate condiția și demnitatea. Am înțeles că se cere și se așteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-și asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă”, a scris președintele României.  

UPDATE Ora 22.30: Protestatarii au ajuns la Primăria Sectorului 4, unde strigă „Demisia!” și „Hoții!”. Unii dintre manifestanți au încercat să intre în parcarea clădirii, dar au fost rugați de jandarmi să se îndepărteze. Primarul Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a anunțat, marți seară, că va ridica un monument în memoria victimelor de la Colectiv.

UPDATE Ora 22.15: Manifestanții au ajuns în Piața Constituției, în fața Palatului Parlamentului, după un marș prin care au punctat cele mai importante instituții din capitală. Ei cer în continuare demisia autorităților.

UPDATE Ora 21.50: Participanții la proteste și-au continuat traseul pe Calea Victoriei, după oprirea de la Ministerul de Interne. Manifestația este în continuare pașnică.

UPDATE Ora 21.15: Circa 15.000 de persoane cer demisia ministrului de Interne, Gabriel Oprea, în zona sediului ministerului de resort.

De asemenea, în mai multe orașe din țară - printre care Brașov și Ploiești - au început manifestații similare celei din capitală.

UPDATE Ora 21.00: Manifestanții au pornit pe Calea Victoriei, unde se află și sediul Ministerului de Interne.

Conform unor estimări, numărul persoanelor care participă la manifestări ar fi ajuns la 20.000.

UPDATE Ora 20.00: În Piața Victoriei se scandează „Demisia!”, „Jos guvernul!”, „Solidaritate!”, „Asasinii!”, „România, trezește-te!”.

Potrivit Agerpres, la această oră nici premierul Victor Ponta și niciunul dintre miniștri nu se află în sediul Guvernului. 

UPDATE Ora 19.30: Protestul continuă pașnic, numărul de participanți a depășit 10.000.

UPDATE Ora 19.00: Manifestanții au pornit spre Piața Victoriei. Numărul lor a crescut spre 3.000-4.000 de persoane.

Cei prezenți între Teatrul Național și zona fântânii de la Universitate au cerut demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea și a primarului sectorului 4 Cristian Popescu Piedone.

De asemenea, manifestanții au scandat împotriva partidelor politice în general.

Până la această oră, nu au fost înregistrate incidente, reprezentanții Jandarmeriei supraveghind manifestația.