Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura senatoarei Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei.

Firea a mulțumit printr-un mesaj pe Facebook organizației pe care o conduce pentru susținere.

"Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată", a transmis aceasta.

Ea a mai anunțat că la primăriile de sector au fost validați să candideze pentru un nou mandat actualii primari: Sectorul 3 - Robert Negoiță, Sectorul 4 - Daniel Băluță, iar la Sectorul 5 s-a votat susținerea lui Cristian Popescu Piedone.

De asemenea, PSD București a decis și că se vor realiza sondaje și alte cercetari pentru:

Sectorul 1 - Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației;

Sectorul 2 - Rodica Nassar, deputat și președinta organizației PSD Sector 2, prefectul Rareș Hopincă și deputatul Dan Cristian Popescu;

Sectorul 6 - senatorul Gabriel Mutu;

Gabriela Firea a mai explicat că în București, PSD are un singur obiectiv: "Să salvăm Capitala de falșii salvatori. Bucureștenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereușite! Acest oraș trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiștii în administrație care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc și muncesc în Capitală".

Ea a spus și că echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni și pentru București, pentru că a demonstrat că se poate și are această mare responsabilitate față de cetățeni.