Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunță că PSD va depune miercuri o plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care "au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității".

"Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare! Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!", a scris Ciolacu pe pagina lui de Facebook.

Ciolacu mai spune că PNL șantajează și amenință primarii care nu cedează presiunilor.

"Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape", a mai scris el.

Astfel, Ciolacu anunță că miercuri va depune la DNA o plângere penală împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu.

"De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni", a conchis social-democratul.

+++

În urma unei investigații a jurnaliștilor de la Rise Project în care se arată implicarea clanului Sportivilor în organizația PSD Ilfov, aceasta a fost dizolvată la finalul lunii iulie de conducerea CExN.

"PSD Ilfov, din păcate, a ajuns o organizație foarte mică, mult mai mică decât a fost de-a lungul timpului. (...) Nu aș vrea să intru într-o speculație de legături sau nu cu lumea interlopă, cert este că organizația nu performează", a spus, atunci, Marcel Ciolacu.