Lia Olguța Vasilescu a fost "unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării" și cea care "a adus ordine și echitate în salarizarea personalului bugetar", susține PSD.

"Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD. A reușit să ducă la bun sfârșit Legea salarizării unitare, care a adus ordine și echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuție pentru munca de o viață. În mandatul său salariații și pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată", scrie PSD pe Facebook.

Social-democrații afirmă că aceasta a cultivat o relație bună cu sindicatele și a realizat fiecare promisiune a PSD în domeniul social.

"A reușit să cultive o bună relație cu sindicatele și a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranță România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!", încheie PSD.