Liderii coaliției de guvernare au convenit constituirea unui sistem integrat de comunicare PSD-ALDE-Guvern-Parlament.

„Sunt probleme în primul rând de comunicare între Guvern și partide, între partide și Guvern și în cadrul grupurilor parlamentare și între membrii comisiilor de specialitate din Parlament”, a spus sâmbătă, la Mamaia, liderul PSD, Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților.

„Am convenit astăzi - este o decizie importantă - să avem un sistem integrat și compact de comunicare PSD-ALDE-Guvern-Parlament în așa fel încât măsurile legislative, guvernamentale care se iau să poată să fie comunicate în timp real sau poate de la stadiul de intenție, și noi să le putem comunica în mod coerent și noi și colegii care au apariții publice”, a precizat Dragnea, potrivit Agerpres.

Și liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a ținut să puncteze că nu există nicio tensiune în coaliția de guvernare, menționând totuși că sunt anumite deficiențe pe partea de comunicare, dar că „nu s-a pomenit undeva ca o coaliție sau o guvernare care să nu aibă niciun fel de probleme”.

Dragnea a punctat și el: „Nu există tensiuni în coaliție. (...) Relația dintre mine și Călin Popescu-Tăriceanu este una foarte solidă, foarte sinceră și foarte puternică și pe această relație se bazează și relațiile din coaliție și susținerea majorității parlamentului”.