PSD transmite Europei că trebuie să ia exemplu de la România, unde "s-a înregistrat cea mai mică diferență între salariile bărbaților și femeilor".

"Europa trebuie să ia exemplu de la România, unde s-a înregistrat cea mai mică diferență între salariile bărbaților și femeilor în comparație cu celelalte state membre ale Uniunii: doar 4,5% în România față de 16,7% media europeană", spune PSD într-un nou mesaj postat pe Facebook.


PSD nu ratează nici ocazia de a se laudă din nou cu faptul că Viorica Dăncilă este prima femei prim-ministru din istoria României, afirmând că aceasta a semnat recent pentru un program în vederea sprijinirii și protecției femeilor care sunt victime ale agresiunilor în familie.

"Pentru prima dată în istorie, România are o femeie în funcția de prim-ministru, doamna Viorica Dăncilă. Cu doar patru zile în urmă, domnia sa a semnat „Programul Venus” pentru sprijinirea și protejarea femeilor care devin victime ale agresiunilor în familie. Este prima inițiativă serioasă pentru combaterea violenței domestice și pentru redarea încrederii și demnității femeilor agresate.  Aceasta este politica PSD care a promovat cele mai multe femei în Parlamentul României și în administrația publică locală și centrală", mai arată mesajul.