Social-democrații anunță depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Muncii, Raluca Turcan, pe care o acuză că "habar nu are nici măcar ce legi a votat".

"Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, ați votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaș egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv. http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2...", a scris Marcel Ciolacu într-un mesaj pe Facebook.

Astfel, Ciolacu spune că PSD va depune o moțiunea simplă împotriva acesteia și o numește "un ministru catastrofă".

"În loc să vă faceți de râs prin conferințe, mai bine ați aplica legea deja votată și promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu ați aplicat această lege.Un ministru catastrofă! Asta sunteți! Nu știți nici ce votați. Nu știți nici ce vorbiți. Nu înțelegeți nimic. Nu vă pricepeți la nimic. Plecați urgent acasă!!! P.S. Și pentru acest motiv, dar și pentru multe altele, vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecați acasă! Demisă, dacă nu vă dați seama singură de ce trebuie neapărat să plecați!", a mai scris șeful PSD.

Până acum, PSD a depus moțiuni simple împotriva miniștrilor Sănătății, Economiei și Agriculturii, dar niciuna nu a fost adoptată.