Deputatul PSD Cătălin Răduescu l-a criticat în termeni duri pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, despre care a afirmat că este un nimeni și va propune excluderea sa din partid.

Totul a plecat după ce, la rândul său, Negoiță a spus că Rădulescu este "un nimeni".

"Am înțeles că marele primar al Sectorului 3 a făcut o declarație la venirea lui în CEx față de persoana mea. Ca să clarificăm odată treaba asta vreau să transmit prin intermediul vostru că, dacă eu am terminat șef de serie la Medicină înainte de 89, el a făcut bacalaureatul la 30 de ani pentru că înainte punea mochete pe jos", a spus Rădulescu.

De asemenea, deputatul a spus că Negoiță este "un nimeni" și va cere în următorul CEx să i se retragă sprijinul politic, deoarece nu merită să fie primar din partea PSD.

"Să spună televiziunilor și oamenilor câți procurori DNA mănâncă la el acolo la Rin Grand Hotel și să spună de dosarul lui de 20 de milioane de euro evaziune fiscală pe care a făcut-o el și companiile lui. Deci el este un nimeni, acest băiețaș și pentru că el a făcut această declarație, eu o să-i cer în viitorul CEx, pentru că acum nu pot să-i cer, dar vă promit că o să-i să i se retragă sprijinul din funcția pe care i-am dat-o noi, partidul, de președinte pe toate municipiile PSD. El nu merită nici această funcție, nu merită să ne reprezinte pe noi, nu merită să fie primar din partea PSD. (...) Pentru mine e zero barat, e prea mic pentru mine ca să vorbesc cu el. E un nimeni, pentru că, dacă la 30 de ani a făcut bacalaureatul, vă dați seama ce personalitate marcantă a partidului nostru este Robert Negoiță", a mai explicat acesta.