Deputatul PSD consideră că prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ar trebui să asculte de Parlamentul României în legătură cu legile Justiției, întrucât este un partener, și că Legislativul nu e "anexa vreunui stat.

"Ce ați vrea să facă cineva din România când vine Timmermans? Să stea în genunchi că vine Timmermans sau Parlamentul României a ajuns să fie anexa vreunui stat? Vine Timmermans, domne, și dacă vine ce se întâmplă? Asta e poziția dumneavoastră de ghiocel, românii s-au săturat de poziția asta”, i-a spus miercuri seara, la Digi 24, Cătălin Rădulescu deputatului PNL Ionel Cupşa.

"Dumneavoastră știu că ați vinde totul din țară către străini. Parteneriat înseamnă parteneriat, nu sclavi și stăpâni. Într-un parteneriat înseamnă că trebuie să ne respectăm între noi, nu e cineva șef. Un parteneriat înseamnă că dacă Timmermans vine, trebuie să asculte poziția noastră, să respecte Parlamentul României. Nu să vină Timmermans...E un partener. Când se duce în Franța sau Germania, ce face Timmermans? Unde corupția e așa de mare...”, a mai adăugat deputatul PSD.