Prim-vicepreședintele PNL le-a transmis miniștrilor din guvernul liberal că ar trebui „să facă rugăciuni în fiecare zi pentru sănătatea prim-ministrului Ludovic Orban”.

„Să faceți rugăciuni în fiecare zi în sănătatea lui Ludovic Orban. Din trei motive. Unu: pentru că v-a ales să faceți parte din echipa guvernamentală. Doi: pentru că m-a invitat, m-a susținut să intru în PNL și să plec din presă. Și vă spun de ce: pentru că dacă aș fi rămas în presă nu știu cum ați fi scos cămașa și cât de bine v-ați fi simțit după câteva emisiuni făcute de mine cu Oreste Teodorescu, Cristi Diaconescu, Ion Ioniță. Nu mulți, trei-patru dintre dumneavoastră. Și trei: să îi mai mulțumiți o dată lui Ludovic Orban pentru faptul că este un adevărat pompier atomic și comunică de multe ori și pentru dumneavoastră”, a spus Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte al PNL la ședința de duminică a Consiliului Național al partidului.

„Să știți că o spune un om care vine din presă și continuă să iubească presa. Nu considerați niciodată presa un dușman. Învățați din ceea ce face Ludovic Orban și înțelegeți - comunicarea e singura armă și singura șansă. Chiar dacă faceți lucruri excepționale, dacă nu comunicați, creați o problemă PNL, nu doar dumneavoastră și premierului. Bucurați-vă că aveți paratrăsnetul și omul care vă acoperă atunci când dumneavoastră, din diverse motive, refuzați comunicarea”, a transmis eurdeputatul PNL, care i-a dedicat, practic, o adevărată odă lui Ludovic Orban.

Rareș Bogdan s-a declarat convins că Orban este foarte bun ca prim-ministru și că în PNL nu va exista altul mai potrivit pentru această funcție în perioada următoare.