Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan le-a transmis miercuri tinerilor liberali că nu vor avea vacanță în această vară, pentru că ”bătălia cea mai importantă pentru PNL este pe 15 septembrie”, la primul tur al alegerilor prezidențiale.

”Am și o veste proastă pentru voi, ea ține de vara aceasta. (..) Vreau să vă informez că nu o să aveți vacanță și vreau să vă rog să nu aveți vacanță, pentru că bătălia pe care o ducem pe 9 este una extrem de importantă, pentru că va poziționa PNL, dar bătălia noastră cea mai dificilă în acest an o ducem pe data de 15 septembrie. Și apoi pe 29 septembrie”, a spus prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, în Conferința regională TNL „Europa în fiecare localitate”, organizată de TNL București, citat de News.ro.

El s-a referit la primirea președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă.

”În urmă cu 7 ani am fost în Biroul Oval, în calitate de jurnalist, mi-am amintit, președintele Iohannis stătea pe același fotoliu, în partea cealaltă stătea un alt președinte, Donald Trump și mi-am amintit de acel moment. Vă spun că bătălia cea mai importantă pentru PNL este pe 15, pentru ca în acel birou, nu știu dacă actualul de la Casa Albă sau cu un altul, să ducem tot un liberal. La următoarea vizită de la Casa Albă, acolo, în acel Birou Oval, trebuie să stea cu ajutorul dvs președintele PNL, Nicolae Ciucă. Eu cred că extrem de bine pregătit pentru această poziție. Vă cer să nu vă opriți după data de 10 ( iunie, nr)”, a menționat Rareș Bogdan.