Reprezentanța Comisiei Europene în România susține, într-o postare ironică la adresa lui Liviu Dragnea, că "cercetătorii recomandă o alimentație bogată în vitamina D".

"Cercetătorii recomandă o alimentație bogată în vitamina D, mai ales în lunile de iarnă, care să includă produse precum ouă, pește gras și ciuperci, arată un studiu finanțat de Uniunea Europeană și publicat în anul 2017", se arată într-un mesaj postat de Reprezentanță pe Facebook.

Reacția vine după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, vrea ca banii care vor fi tăiați din bugetele serviciilor secrete să fie folosiți pentru a cumpăra vitamina D pentru copiii din România. 

”I-am rugat să analizeze sumele serviciilor secrete. Cred că sumele importante de aici pot fi relocate în sănătate de exemplu. Eu mă gândesc că un program de acordare gratuită cu toți copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranță națională. Program pentru diabet. Și doamna prim-ministru cu domnul ministru au spus că vor analiza, dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o să fac la Parlament", a declarat Dragnea, la Parlament, la finalul ședinței CEx de duminică.