Exit-poll-urile o dădeau, duminică seara, câștigătoare pe Clotilde Armand (USB) la Sectorul 1. Situația s-a schimbat în cursul nopții, astfel că rezultatele parțiale ale BEC de luni dimineață îl dau pe primul loc pe Daniel Tudorache (PSD).

UPDATE

Nicușor Dan a scris pe Facebook că în Sectorul 1 Uniunea Salvați Bucureștiul a avut delegați în 126 din cele 163 de secții.

În secțiile în care USB a avut delegați, "Clotilde Armand a câștigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi / secție pentru noi)".

"Nu am avut delegați în 36 de secții. În acestea, PSD a câștigat cu 1.755 de voturi (medie 46 voturi / secție în defavoarea noastră)". a mai scris liderul USB.

+++
UPDATE

"După o noapte de luptă, mă duc la birou, îmi reiau activitățile normale, așteptând rezultatele finale. Dar nu va fi ca înainte", a scris, pe Facebook, Clotilde Armand.

Într-un mesaj video candidata USB se declară dezamăgită "de ce s-a întâmplat azi-noapte".

"Așteptăm rezultatele finale. O să tragem concluziile. Vreau să vă spun că nimic nu va fi ca înainte. A fost o mobilizare, trebuia să fie și mai mare... Ne vom aduna și vom reveni cu o strategie în care să-i implicăm pe toți cetățenii", spune Clotilde Armand. 

+++

În acest moment, Daniel Tudorache are 31,14%, iar Clotilde Armand - 28,73%. 

Exit-poll-urile dar și primele rezultate parțiale o dădeau învingătoare la Primăria Sectorului 1 pe franțuzoaica Clotilde Armand, reprezentanta Uniunii Salvați Bucureștiul (USB).

În Sectorul 1, prezența la vot a fost de 36,54%.

Dacă rezultatul de la Sectorul 1 se confirmă, PSD va câștiga toată capitala: Primăria Generală și cele șase primării de sector.