Conferința Organizației PSD București l-a ales, joi, în unanimitate, pe Robert Negoiță în funcția de președinte al acestei filiale.

Primarul Sectorului 3 a fost singurul candidat pentru conducerea PSD București, el înlocuind-o în această funcție pe Ecaterina Andronescu.

Robert Negoiță a spus, în discursul său, că nu este adevărat că PSD apără corupții, arătând că partidul dorește o curățare a societății românești de corupție.

"Am văzut voci care spun că PSD apără corupții, ceea ce nu este adevărat, PSD, ca întrega societate, își dorește o curățare a societății românești de acest fenomen care se numește corupția", a declarat Negoiță, potrivit Mediafax.

El a arătat că trebuie ca partidul să-și propună ca obiectiv schimbarea de mentalitate, arătând că sunt prea mulți demagogi care nu pot să spună nici două lucruri pe care să le fi făcut pentru România.

"Ne propunem un obiectiv: schimbarea de mentalitate. Este cel mai greu, dar este și cel mai important, este obiectivul nostru de a încerca să influențăm în bine. Prea mult am fost conduși de demagogi care vorbesc frumos, fac glume, sunt sociabili și care nu știu să scrie două lucruri pe care le-au făcut pentru România și pentru comunitatea care i-a pus în funcții. E nevoie să știm să ne alegem bine liderii", a adăugat Robert Negoiță.