Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, se declară "surprins plăcut" de rezultatul alegerilor europarlamentare și spune că Liviu Dragnea "se va agăța ca un disperat" de șefia partidului.

"Părerea mea este că direcția în care se îndreaptă PSD este profund greșită nu de ieri sau de astăzi, ci de mulți ani. Eu spun de foarte multă vreme că PSD, dar mai ales țara este condusă greșit și lucrurile nu ar mai trebui să continue așa. Am văzut că unii sunt surprinși de rezultatul de ieri. Credeți-mă că eu nu sunt surpins deloc. Ba mai mult, sunt surpins plăcut că România se normalizează, iar populația nu mai încurajează un mod atât de nociv în care a fost condusă România în ultimii ani", a declarat Robert Negoiță pentru Digi24.

Primarul Sectorului 3 a mai spus că nu se așteaptă la nimic bun din partea lui Dragnea, iar, dacă avea "o minimădecență", demisiona duminică seară din fruntea PSD.

"Nu am așteptări de nimic bun din partea acestui, cum să-i spun, individ, cetățean? Nu mă aștept ca Liviu Dragnea să se retragă, dimpotrivă, se va agăța ca un disperat de poziție și ca o persoană lipsită de decență. În mod normal, o persoană care avea o minimă decență nu prindea ziua de azi președinte de partid. Aseară nu ne spunea că trebuie să menținem guvernarea, ci să își ceară scuze de modul ticălos în care a condus România și partidul și să plece", a mai spus primarul.