Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, miercuri, că își retrage ”intenția” de a candida pentru funcția de președinte al PSD și va face parte din echipa Liviu Dragnea, după ce marți anunțase că e decis să se înscrie în cursă.

”Astăzi colegul meu Liviu Dragnea și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al PSD. În aceste condiții îmi retrag intenția de a candida pentru această funcție. Fac parte din echipa Liviu Dragnea și îl susțin împreună cu PSD București în acest demers”, a spus Negoiță, într-un scurt mesaj video postat pe Facebook.

Robert Negoiță, ales pe 10 septembrie președinte al PSD București, a anunțat, marți, că va candida pentru funcția de președinte al PSD.

"Sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri (luni - n.r.) în Comitetul Executiv", a afirmat Robert Negoiță, la sediul PSD.

El a precizat că i-a comunicat lui Liviu Dragnea intenția sa de a candida.

"Nu-l deranjează, ne respectăm reciproc și competiția nu face altceva decât să stimuleze. Am o relație foarte bună cu Liviu Dragnea, îl respect pentru tot ce a făcut și pentru tot ce este. Dânsul nu și-a anunțat candidatura, eu am făcut-o", a adăugat Negoiță.

Fostul președinte interimar al PSD Prahova, Daniel Savu, și senatorul PSD Șerban Nicolae, fost avocat al lui Cătălin Voicu, și-au exprimat și ei intenția de a candida la șefia formațiunii.