Nicușor Dan stă într-o debara și este un fel de Mesia. Nu vorbește cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane și dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepți și să execute că dă el bule, spune Cristian Ghinea, pentru Spotmedia.ro.

Într-un interviu acordat SpotMedia.ro, ministrul Ghinea îl acuză pe Nicușor Dan că face bugetul ca Gabriela Firea, nu dă și nu răspunde la telefone, nu discută cu consilierii USR-PLUS, cere directorilor din primărie să nu le dea date, blochează toate proiectele USR-PLUS. „Spune să facă USR-PLUS un buget alternativ. Dă-ne măcar datele!”

”Omul acesta nu vorbește cu consilierii noștri. Poate că nu a aflat: alegerile în București au fost câștigate de USR-PLUS, care are cel mai mare grup în Consiliul General. Poate e o noutate, îi reamintim.I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici și proști care îl votează orice ar fi.

Domnul Nicușor Dan suferă de sindromul de "Mesia din debara”. Îl știu foarte bine de la USR. El stă într-o debara și este un fel de Mesia. Nu vorbește cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane și dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepți și să execute că dă el bule. Nu merge așa! E primarul Captalei, nu a fost votat șef la Șoimii Patriei”, a declarat ministrul investițiilor și proiectelor europene.

Declarațiile dure ale ministrului Ghinea riscă să tensioneze și mai mult relațiile din coaliție.