Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a declarat, la Realitatea TV, că social-democrații trebuie să mulțumească marea majoritate a poporului român care i-au votat și le-au dat încredere să scoată România ”dintr-un stat de drept”.

Întrebat ce are gând să facă PSD după protestele de duminică, secretarul general adjunct al PSD a declarat: ”Mulți sunteți dezinformați și manipulați de o structură care nu este foarte bună pentru România. Noi, cei care am fost votați de restul poporului român, mergem mai departe cu lucrurile pe care le-am promis și le vom pune în aplicare pe toate, dar absolut pe toate, conform unor termene și unui program”.

”Că sunteți dumneavoastră nemulțumiți sau nemulțumiți, noi trebuie să mulțumim marea majoritate a poporului român care ne-a votat și ne-a dat încredere să scoatem România de pe marginea prăpastiei, dintr-un stat de drept, dintr-un stat neliber într-o Românie care să poată să respire”, a mai precizat Codrin Ștefănescu, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV.

Referitor la Mihai Chirică, vicepreședinte PSD, care a declarat, la RFI, că protestele nu reprezintă o lovitură de stat (așa cum a susținut, duminică seara, Liviu Dragnea - n.r.), Codrin Ștefănescu a afirmat că este o treia oară când acesta are poziții care sunt contrare liniei partidului. El a mai explicat că poziția lui Mihai Chirică nu este cea a PSD.