Deputatul USR Stelian Ion susține că numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe îl dezonorează pe președintele Klaus Iohannis și se întreabă "cu cine joacă de fapt domnul președinte".

"Numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis și nu poți să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul președinte. O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre și Nicușor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanței timp de aproape două decenii și este, fără îndoială, unul dintre vinovații pentru decăderea acestui important oraș al României. E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiția demantelează o mafie și îi bagă pe jupâni la pușcărie, locotenentul lor să devină șef peste poliție", a scris Stelian Ion pe contul său de Facebook.

Deputatul USR susține că și Ramona Mănescu este "un personaj incapabil să-și justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacții dubioase", reamintind de investigația jurnaliștilor Rise Project în acest sens.

În final, Stelian Ion spune: "Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis?".