Președintele Senatului, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, a spus, la Digi24, că Liviu Dragnea i-a spus că CEx-ul PSD va avea loc luni, iar ALDE nu va își va remania niciun ministru.

"I-am transmis colegului Dragnea că la ALDE nu avem în vedere niciun fel de schimbare în lista miniștrilor pe care îi avem, și mai departe, evident, interesul meu este mai scăzut pe acest subiect decât interesul jurnalistic", a declarat Călin Popescu Tăriceanu la Digi24.

De asemenea, liderul ALDE spune că a vorbit cu președintele PSD, iar acesta i-a spus că luni va avea loc ședința Comitetului Executiv Național (CEX).

"Am vorbit aseară cu domnul Dragnea, mi-a spus că luni urmează să aibă o ședință de CEx în care vor discuta această chestiune. Adică nu sunt în afara subiectului, sunt infromat dacă vreau să mă preocupe subiectele care sunt de resortul nostru, nu mă bag în ceea ce nu ne aparține", a mai spus acesta.

Întrebat dacă sunt adevărate informațiile potrivit cărora ar fi dispus să accepte remanierea ministrului Justiției, Tudorel Toader, președintele Senatului a afirmat: "Am văzut această știre. (...) Nu știu de unde a apărut. Pe mine mă surprinde. Nu pot să fac zi de zi declarații de susținere. (...) Nu știu de unde a apărut această informație și o dezmint categoric".

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, ministrul Culturii, Mihai Ivașcu, ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, sau ministrul Transporturilor, Lucian Șova, s-ar afla pe lista miniștrilor care vor fi remaniați din cauza rezultatelor dezastruoase pe care le au.