Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că este convins de faptul că este animată de intenții bune Corina Crețu, iar ceea ce spune ea "are mai mult decât un sâmbure de adevăr".

"Sunt convins că este animată de foarte bune intenții. Pe de altă parte, sincer să vă spun, cred că ce spune are mai mult decât un sâmbure de adevăr, pentru că și Corina Crețu, și Comisia Europeană au fonduri care sunt alocate pentru acest exercițiu financiar, dar proiectele trebuie să fie pregătite. Nu pot da bani - vă dăm bani și faceți ce vreți cu ei. Ei se dau pe proiecte. (...)", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea, liderul ALDE a punctat faptul că există o problemă la nivelul Ministerului Transporturilor.

"O problemă avem, trebuie să recunoaștem, la nivelul Ministerului Transporturilor. Nu vreau să credeți că este o critică deschisă pentru minister, pentru ministru. (...) Dacă Corina Crețu spune aceste lucruri, dacă mi-ar spune poate altcineva, aș avea anumite rezerve, dar dacă spune Corin Crețu, chiar nu am în momentul de față nicio rezervă. Sunt convins de sinceritatea și de buna ei intenție", a mai spus acesta.