Călin Popescu Tăriceanu a comparat dezbaterile de la Grupul pentru Dialog Social cu o scenă din Coreea de Nord. Și liderul PNL Ludovic Orban a fost luat în colimator de președintele Senatului.

 

„Mi s-a părut o scenă ca în Coreea de Nord, în care cetățenii, în ciuda lipsurilor, preamăresc regimul”, a declarat președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Șeful ALDE l-a atacat și pe liderul PNL, Ludovic Orban.

 

„L-am văzut pe Orban la acea jelanie organizată la GDS cum în fața Procurorului General (procurorul-șef DNA - n.red.) își recunoștea vina de a fi îndrăznit vreodată să militeze pentru drepturile cetățenilor. E cea mai penibila situație în care am văzut vreun politician din 90 și până acum... Modul în care un partid politic se raporteaza mi se pare cu totul neașteptat, de un penibil fără limite”, a mai spus Tariceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a făcut referite la dezbaterile organizate marți de Grupul pentru DIalog Social, la care a participat și Laura Codruța Kovesi. De altfel, șefa DNA a fost reclamată de judecătoarea Gabriela Baltag la CSM.