Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susține că o vorbă din popor spune că "apa trece, pietrele rămân", iar exact același lucru se întâmplă și cu moțiunile de cenzură împotriva PSD.

"Este o vorbă din popor... apa trece, pietrele rămân. Tot cam așa stau lucrurile și cu acțiunile politice ale opoziției noastre…moțiunile trec, PSD rămâne. PSD rămâne singurul partid serios, stabil și sigur, singurul partid ancorat în realitățile noastre sociale și economice, care deține voința și capacitatea de a gândi și acționa coerent pe o scenă politică în care beția campaniei electorale și perdeaua de fum ideologic de la nivelul unei opoziții turmentate și agresive anulează orice așa-zisă miză", a scris Eugen Teodorovici pe pagina lui de Facebook.


El mai adaugă că "ceea ce va rămâne în urma acestui delir al voturilor pentru dărâmarea guvernului, se va transpune în idealul știrb și logica frântă a unei opoziții de conjunctură care nu își dorește în mod real să guverneze pentru că nu are nici cu cine și nu are nici cu ce".