Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat marți, la Craiova, că Liviu Dragnea a fost al lor și spune că, la fel ca un "copil care greșește în casă", nu îl dai afară din familie, ci îi spui ce are de făcut "în mod corect".

"Ne-au făcut să nu putem să pronunțăm numele președintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o și la televizor, n-am avut o relație bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o știe. (…)  A fost al nostru, cu bune și cu rele, a fost al nostru. Un copil care îți greșește în casă, sparge farfuria sau ceașca cu cafea, îl dai afară din familie? Nu, îl chemi, îl înveți, îi spui ce are de făcut în mod corect să nu mai greșească. Așa și cu noi. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus", a declarat Eugen Teodorovici.

Declarația lui Teodorovici poate fi văzută în jurul minutului 7.50.

Teodorovici s-a referit și la Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, ales recent președinte al  PSD Dolj: "Claudiu Manda este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru România că s-a dus în Parlamentul European, totuși este un câștig pentru noi ca țară că îl avem pe Claudiu acolo. Mulți vor fi uimiți de felul lui de a fi, de felul lui românesc de a împunge și de a spune despre România".