Senatorul Titus Corlățean a declarat că PSD trebuie să renunțe la "peremisme" și să promoveze oameni care să fie buni comunicatori.

 "Să renunțăm la peremisme, să renunțăm la stilul mitralieră, la lucruri care nu ne atrag electoratul", a afirmat duminică Titus Corlățean la Conferința de alegeri a PSD Dâmbovița, relatează Agerpres.

El a vorbit și despre metode securiste, amintind despre modul în care fostul lider al PSD Dâmbovița Adrian Țuțuianu a fost înregistrat în cadrul unor întâlniri de partid: "Este nedemn și este o metodă securistă ca atunci când stăm de vorbă între noi și spunem lucruri cineva să înregistreze un coleg și să folosească înregistrarea. (...) Nu este permis să generezi un rău organizației, fracturi, dezbinări, tensiuni, făcând așa ceva. Gata cu securismele".

Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu a reacționat la criticile formulate de Titus Corlățean, spunând că fostul ministru al Justiției este caracterizat de ”oportunism, lașitate și securisme” și că nu își dorește decât ”o funcție și un loc cald la vârful partidului”.

Totodată, senatorul a lansat un atac dur la adresa europarlamentarului Rovana Plumb, vorbind despre management politic, administrativ și organizatoric slab.